huis kopen in calpe

Het kopen van een huis in Calpe is een fantastische beslissing die u en uw familie een ongekend plezier zal verschaffen en uw leven zal verrijken.

Toch is  de beslissing en het aankoopproces iets wat in vele gevallen nogal wat haken en ogen met zich meebrengt. Wilt u een vakantiehuis in Calpe of wilt u echt emigreren naar Spanje ? Casas Real kan u in beide gevallen begeleiden en ondersteunen. Bij Casas Real kennen we als geen ander de problemen die een aspirant kopen op zijn pad tegen gaat komen. Hierover kunt u alles lezen in onze gids huis:  kopen in Spanje.

Om tot een juiste beslissing te komen beschikken wij over een aantal beslissingmodellen waarbij rekening wordt gehouden met alle facetten van uw persoonlijke voorkeur. Zo wordt het kopen van een huis in Calpe een aangename ervaring in plaats van een moeilijke weg vol onzekerheden en obstakels.

Onze getrainde adviseurs begeleiden u tijdens het kopen van uw villa, finca of appartement of nieuwbouw villa te koop in Calpe en zullen zich ten alle tijden voor 100% openstellen en inzetten voor uw wensen. Of u nu een villa zoekt in één van de luxueuze urbanizaties, zoals La Canuta, Canuta Baja, en Canuta de Ifach of een appartement aan Arenal of Levante strand, wij vinden altijd het huis wat bij u past.

U kunt beginnen met het versturen van een vrijblijvende aanvraag over een huis in Calpe uit ons bestand met huizen in Calpe.

U vult uw contaktgegevens in in het midden van de pagina en wij zullen zo spoedig mogenlijk kontakt met u opnemen om u verder te helpen bij het huis kopen in Calpe als uw makelaar in Calpe.

 

spectaculaire aanbiedingen

     
 

Moderne Villas te koop Costa Blanca

 Unieke finca te koop in Denia

 Villa te koop in Altea el Planet

Moderne Nieuwbouwvillas

Moderne villas te koop die in aanbouw zijn in Ibiza, Calpe, Benissa of Moraira. Modern design en topmaterialen. Villas op loopafstand van het strand, villas met zeezicht, ook sleutelklaar of bijna klaar.
Klik hier

278.400€ - 3.450.000€

Mooie finca stijl villa in La Xara (Denia)

Met 8 slaapkamers en 4 badkamers verdeeld over 2 woongedeeltes! Mooi aangelegde vlakke tuin met een groot zwembad en dat alles nabij het centrum van La Xara en niet ver verwijderd van het centrum en de stranden van Denia
Klik hier

480.000€

Sfeervolle villa met zeezicht in Atea

Gelijkvloerse villa van ruim 200 m² op een geheel vlak grondstuk van bijna 1500 m² wat een zeer zeldzame combinatie is.  De hele woning is aangepast voor rolstoel gebruik en van de nodige gemakken, als centrale verwarming, voorzien.
Klik hier


495.000€

 
     

Prijsontwikkeling in Calpe

 

 

Trovit, ¿Buscas Casa? - Pisos calpe

 

Villa te koop in L' Alfas Del Pi, ALICANTE, Spain (id: NO1798)
Villa te koop in L' Alfas Del Pi
Villa te koop in Relleu, ALICANTE, Spain (id: CR0601)
Villa te koop in Relleu
Villa te koop in Javea, ALICANTE, Spain (id: CR0397)
Villa te koop in Javea
Sluiten