huis kopen in mallorca

Casas Real makelaars beschikt over een ruim aanbod huizen (design villa, appartement, finca) te koop in Mallorca, klik hier voor het complete aanbod van huizen in Mallorca.
Het kopen van een huis in Mallorca is een fantastische beslissing die u en uw familie een ongekend plezier zal verschaffen en uw leven zal verrijken.

Toch is de beslissing en het aankoopproces iets wat in vele gevallen nogal wat haken en ogen met zich meebrengt. Wilt u een vakantiehuis in Mallorca of wilt u echt emigreren naar Spanje ? Casas Real kan u in beide gevallen begeleiden en ondersteunen. Bij Casas Real Makelaars kennen we als geen ander de problemen die een aspirant kopen op zijn pad tegen gaat komen. Hierover kunt u alles lezen in onze gids huis: kopen in Spanje.

Om tot een juiste beslissing te komen beschikken wij over een aantal beslissingmodellen waarbij rekening wordt gehouden met alle facetten van uw persoonlijke voorkeur. Zo wordt het kopen van een huis in Mallorca een aangename ervaring in plaats van een moeilijke weg vol onzekerheden en obstakels.

Onze getrainde adviseurs begeleiden u tijdens het kopen van uw villa, finca of appartement in Mallorca en zullen zich ten alle tijden voor 100% openstellen en inzetten voor uw wensen. Of u nu een villa of appartement zoekt of een prachtige finca in het rustige achterland van Mallorca, wij vinden altijd het huis wat bij u past.

U kunt beginnen met het versturen van een vrijblijvende aanvraag over een huis in Mallorca uit ons bestand met huizen in Mallorca.

U vult uw contaktgegevens in in het midden van de pagina en wij zullen zo spoedig mogenlijk kontakt met u opnemen om u verder te helpen bij het huis kopen in Mallorca als uw makelaar in Mallorca.

 

spectaculaire aanbiedingen

     
 

Compleet gerenoveerde villa in Benissa vlakbij de kust.

Op loopafstand van de kust ligt deze prachtige villa met 3 slaapkamers, een studeerkamer en een onafhankelijk gastenverblijf, verkoop door omstandigheden.
Klik hier

Voorheen 550.000,- € Nu 450.000€

Mooi appartement in Cala Vinyes, Mallorca

Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en-suite!  De woonkamer leidt naar een ruim terras met uitzicht op het gemeenschappelijk zwembad en  de zee.
Prive-toegang tot het strand!
Klik hier

Voorheen 239.000€ Nu 219.000€

Ruim appartement in Moraira met prachtig uitzicht op zee!

Onlangs gemoderniseerd, 140m2,  2e lijn van zee, gelegen op de de eerste verdieping met 2 slaapkamers (mogelijk 3), 2 badkamers, moderne ingerichte keuken, berging, parking en airconditioning.
Klik hier

299.000€

 
     
  

Prijsontwikkeling in Mallorca

 

Trovit, ¿Buscas Casa? - Pisos palma

 

 

 

Villa te koop in Javea, ALICANTE, Spain (id: 423)
Villa te koop in Javea
Villa te koop in Moraira, ALICANTE, Spain (id: CR0442)
Villa te koop in Moraira
Villa te koop in Villajoyosa, ALICANTE, Spain (id: CR0595)
Villa te koop in Villajoyosa
Sluiten