Huis kopen in Moraira

Casas Real beschikt over een ruim aanbod huizen te koop in Moraira, klik hier voor het complete aanbod van huizen in Moraira.  Het kopen van een huis in Moraira is een fantastische beslissing die u en uw familie een ongekend plezier zal verschaffen en uw leven zal verrijken.

Toch is  de beslissing en het aankoopproces iets wat in vele gevallen nogal wat haken en ogen met zich meebrengt. Wilt u een vakantiehuis in Moraira of wilt u echt emigreren naar Spanje ? Casas Real kan u in beide gevallen begeleiden en ondersteunen. Bij Casas Real kennen we als geen ander de problemen die een aspirant kopen op zijn pad tegen gaat komen. Hierover kunt u alles lezen in onze gids huis:  kopen in Spanje.

Om tot een juiste beslissing te komen beschikken wij over een aantal beslissingmodellen waarbij rekening wordt gehouden met alle facetten van uw persoonlijke voorkeur. Zo wordt het kopen van een huis in Moraira een aangename ervaring in plaats van een moeilijke weg vol onzekerheden en obstakels.

Onze getrainde adviseurs begeleiden u tijdens het kopen van uw huis, villa, finca of appartement in Moraira en zullen zich ten alle tijden voor 100% openstellen en inzetten voor uw wensen. Of u nu een villa zoekt in één van de luxueuze urbanizaties zoals El Portet Dorp en Strand, San Jaime, Cap Blanc, Moravit, Pla del Mar, Partide el Port, Arnella, Pinar L´Avocat, Alcasar, Paichi of Sabatera of een appartement aan zee in El Portet, wij vinden altijd het huis wat bij u past.

U kunt beginnen met het versturen van een vrijblijvende aanvraag over een huis in Moraira uit ons bestand met huizen in Moraira.

U vult uw contaktgegevens in in het midden van de pagina en wij zullen zo spoedig mogenlijk kontakt met u opnemen om u verder te helpen bij het huis kopen in Moraira als uw makelaar in Moraira.

 

 

spectaculaire aanbiedingen

     
 

 Villa te koop in la Fustera Benissa

 Unieke finca te koop in Denia

 Villa te koop in Altea el Planet

Geprijsd voor snelle verkoop in Benissa la Fustera

Gelijkvloerse villa met zee-zicht op loopafstand van het zandstrand van Benissa-la Fustera! 3 slaapkamers, gezellige naya, beneden onafhankelijk gastenverblijf van 30m2, leuke aanbieding!!
Klik hier

247.000€

Mooie finca stijl villa in La Xara (Denia)

Met 8 slaapkamers en 4 badkamers verdeeld over 2 woongedeeltes! Mooi aangelegde vlakke tuin met een groot zwembad en dat alles nabij het centrum van La Xara en niet ver verwijderd van het centrum en de stranden van Denia
Klik hier

480.000€

Sfeervolle villa met zeezicht in Atea

Gelijkvloerse villa van ruim 200 m² op een geheel vlak grondstuk van bijna 1500 m² wat een zeer zeldzame combinatie is.  De hele woning is aangepast voor rolstoel gebruik en van de nodige gemakken, als centrale verwarming, voorzien.
Klik hier


495.000€

 
     

Prijsontwikkeling in Moraira-Teulada 

 

 

Trovit, ¿Buscas Casa? - Pisos teulada

 

 

Villa te koop in Calpe, ALICANTE, Spain (id: CA.H-257)
Villa te koop in Calpe
Villa te huur in L' Alfas Del Pi, ALICANTE, Spain (id: CR0914)
Villa te huur in L' Alfas Del Pi
Appartement te koop in Altea, ALICANTE, Spain (id: CR0120)
Appartement te koop in Altea
Sluiten