Villa te koop in Benitachell

2.800.000 € | Ref: CR1094

Details

Type Villa Ligging Benitachell Prijs 2.800.000 € Bebouwd 907m² Grondstuk 2004m² Slaapkamers 5 Badkamers 7

Beschrijving van het eigendom

House smetteloze witheid gelegen op een unieke locatie, opmerkelijk voor het uitzicht genoten door een meervoudige, vooraanzicht geeft ons een panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee en het eiland Ibiza (vandaar de naam) en naar beneden, een perspectief van de verstedelijking, die bereikt de maximale schoonheid in de schemering.

De gevel is duidelijk verschil van twee delen, een kubus die de 4 slaapkamers in dit appartement huizen, 3 slaapkamers met eigen badkamer en inbouwkasten en de master bedroom, die heeft naast een grote badkamer met bad en douche, een ruime kleedkamer en kantoor . Volledige distributie van dit stuk een grote garage voor drie auto's en een speelkamer met veranda en toegang tot het zwembad.
Het andere stuk van dit huis herbergt het woongedeelte bestaat uit een ruime woonkamer van meer dan 60m², keuken met bijkeuken en directe toegang tot de veranda en een terras, een ruime hal en toilet.
De wellness-ruimte met jacuzzi, sauna, bijkeuken en toilet en suite met woonkamer en badkamer, 165m² gelegen op de begane grond.

Afronding van de verdeling van deze spectaculaire luxe villa externe omgeving, barbecue, terras van meer dan 220m², oneindig zwembad met jacuzzi, ruimte om te genieten van het fantastische klimaat van de Costa Blanca en als uitzicht op de Middellandse Zee

Vergelijkbare woningen

Meer informatie

BELLEN E-MAIL