Villa te koop in Benitachell

832.000 € | Ref: CR1098

Details

Type Villa Ligging Benitachell Prijs 832.000 € Bebouwd 362m² Grondstuk 700m² Slaapkamers 3 Badkamers 4

Beschrijving van het eigendom

VILLA 35 LIRIOS, 288m² villa gebouwd op een perceel van 700m² met een fantastisch uitzicht op zee in Residential Lelies Cumbre del Sol in Poble Nou de Benitachell, Costa Blanca Noord.

De villa is ontworpen in neoklassieke stijl, het is verdeeld over twee verdiepingen, met drie slaapkamers en vier badkamers. Boven de slaapkamer met dressing en een eigen badkamer met hoekbad en douche, een tweede slaapkamer met garderobe, badkamer, eetkamer, volledig uitgeruste keuken vleugel waaruit barbecue wordt benaderd is gevestigd. Voltooi deze verdieping een ruime woonkamer met open haard en directe toegang tot een prachtige veranda met uitzicht op de zee.

Op de begane grond is er een derde slaapkamer met eigen badkamer, een badkamer met douche, een fitnessruimte met ingeschakeld sauna, berging, machine kamer en een ruime woonkamer die leidt naar de veranda en het zwembad omgeven door een ruim terras met metalen leuning, douche voor het zwembad en vooral zeer goed uitzicht op zee. Deze woning wordt gemeubileerd verkocht

Vergelijkbare woningen

Meer informatie

BELLEN E-MAIL