Villa en venta en Alfaz Del Pi

2.450.000 € | Ref: CR1161

Details

Type Villa Location Alfaz Del Pi Price 2.450.000 € m2 Constructed 1000m² Plot 16000m² Bedrooms 5 Bathrooms 4

Property descriptionDit is een fantastisch pand gelegen ongeveer 1 km van Alfaz del Pi en 60 km van Alicante airport. De weergave is prachtig: de Middellandse Zee in het Oosten, de skyline van Benidorm in het zuiden, de bergen Sierra Bernia in het noorden en de hoogste berg in het gebied in het westen. Het land is verdeeld in een groot park en bos. Afstanden: Altea centrum ca. 6 km, Albir strand ca. 4 km. De woning is gelegen in een zeer rustige omgeving, omringd door grote appelsienenplantages. Het is omheind met mooie muren en verschillende soorten van omheiningen. Het heeft een hoofdpoort evenals 2 poorten leidt tot verschillende gebieden. Alle wegen in heb. asfalt bestrating Huis en park hebben een enorme hoge kwaliteit. Het Park is aangelegd op verschillende niveaus; het heeft een groot gazon, 50-60 palmbomen, rozen, grote bougainvilles rondom de poorten en de muur, evenals tal van verschillende bloemen en struiken. Het park is het hele jaar bloei en heeft een automatische irrigatiesysteem met behulp van particuliere water.

Belangrijkste huis heeft 5 slaapkamers, 4 met badkamer en toilet, een lift, keuken, 2 eet / woonkamers en een bibliotheek met open haard.
Voeg daaraan toe dat, 2 aparte verdiepingen met keuken en woonkamer, een met 2 slaapkamers en een badkamer, een met 1 slaapkamer en een badkamer.
Feestzaal met jacuzzi, aparte keuken met barbecue, eetkamer voor 25 personen, toilet en buitendouche
Zwembad 12 x 4, 5 m en een garage. Twee onafhankelijke garages met een capaciteit voor 6 auto's. Lokale en particuliere water, Gasolie verwarming, 6 air conditioning units

Similar properties

More information

CALL E-MAIL