HUIS KOPEN JALON

Order by

Snel en veilig een huis kopen in Jalon. In ons aanbod vindt u diverse huizen in deze Spaanse plaats. Onze makelaars spreken zowel Spaans als Nederlands en helpen u gratis bij het vinden van uw droomhuis in Jalon. We hebben op onze website ook huizen uit het aanbod van collega-makelaars uit Spanje staan. Wij onderhouden voor u het contact met hen en regelen de hele juridische afwikkeling van de aankoop. Casas Real Makelaardij is al meer dan twintig jaar actief op de huizenmarkt in Spanje en daarom zijn we goed op de hoogte van de regels omtrent het kopen van een huis in Jalon.

Onze huizen in Jalon

Lees meer

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden met uw criteria, klik op de knop "melding maken" om een melding per e-mail te ontvangen wanneer er een nieuw eigendom met deze kenmerken is toegevoegd.

Jalon: prachtige huizen in de natuur

Het dorp Jalon ligt in de gelijknamige vallei in Spanje. Het gebied staat bekend om de wijnbouw en de mooie natuur. Het klimaat is minder mild dan in andere plaatsen aan de Costa Blanca, waardoor de temperaturen in Jalon wat lager uitvallen. Dit is vooral ideaal voor mensen die de Spaanse kust te warm vinden. Het is alsnog goed mogelijk om de kust te bezoeken; vanaf Jalon bent u in slechts een half uurtje met de auto aan de kust. Aan het einde van de winter dwarrelt er een prachtige amandelbloesem door Jalon en er zijn prachtige bergen die vol staan met olijfbomen. In de omgeving vindt u gezellige dorpjes; Llíber, Parcent, Alcalalí en Benichembla. Ook hier is de wijnbouw ontzettend belangrijk.

Paradijs voor wandelaars

Jalon is, evenals de ongerepte dorpjes in de omgeving, een paradijs voor wandelaars. Er zijn verschillende wandelroutes, variërend van een rustige wandeling tot een stevige bergwandeling. Iedere zaterdag is er in Jalon een vlooienmarkt. Deze wekelijkse Rastro is een belangrijke trekpleister voor omwonenden en toeristen. Mensen komen vanuit alle windrichtingen naar de vlooienmarkt. In Jalon staan diverse huizen te koop; zowel knusse appartementen als prachtige villa’s en traditionele finca’s.

Andere huizen in Jalon

Villa’s in Jalon

Koop een villa in Jalon

Appartementen in Jalon

Koop een appartement in Jalon

Nieuwbouw in Jalon

Koop een nieuwbouwhuis in Jalon

Finca’s in Jalon

Koop een finca in Jalon

Plan een bezichtiging in Jalon

Bent u benieuwd geworden naar de huizen in Jalon? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars om een huis te bezichtigen. Bel + 34 96 112 75 85 of stuur een e-mail naar [email protected].

Search filters