Villa te koop in Moraira

2.350.000 € | Ref: CR1236

Details

Type Villa Ligging Moraira Prijs 2.350.000 € Bebouwd 460m² Grondstuk 820m² Slaapkamers 4 Badkamers 5

Beschrijving van het eigendom

Geweldig luxe huis op de top van "El Portet de Moraira", één van de meer gevraagde gebieden in Costa Blanca Noord.
Dit project is gebouwd op 3 niveaus met een prachtig uitzicht op de zee en het landschap rondom het huis van beide kanten.

FUNCTIONELE LAYOUT

Komend van Moraira dorp en langs de haven, vindt u de El Portet strand, waar u kunt genieten van het zandstrand met zeer goede restaurants en andere diensten, zoals een apotheek, een boetiekhotel, ... Locatie: El Portet, Moraira. Costa Blanca Noord.
m2 perceel: 820 m²
Totaal bebouwde oppervlakte in m²: 460 m²
Aantal slaapkamers: 4 Aantal badkamers: 5 + gastentoilet
Status: Nieuwbouw Je krijgt toegang tot het huis vanaf de "doodlopende weg" door een aangenaam pad, het geven van u heeft de kans om de verschillende kenmerken van dit project te ontdekken: vanaf de hoofdingang krijgt u toegang tot de begane grond direct naar de hal, waarbij u de keuken, woon-eetkamer allemaal in één gebied verdeelt. Vanuit de hal heeft u toegang tot de boven- en begane grond via de trap of de lift. De woonkamer en de keuken hebben directe toegang tot het zwembad en een entertainmentgedeelte in de buitenlucht met een barbecue. Het bovenste niveau is gewijd aan het slaapgedeelte en bestaat uit twee grote slaapkamers met inloopkast, een volledig uitgeruste badkamer met een prachtig uitzicht. Op de begane grond zijn er twee extra slaapkamers, beide met een eigen badkamer, wasruimte en een afgesloten garage voor twee auto's.

Vergelijkbare woningen

Meer informatie

BELLEN E-MAIL