APPARTEMENTEN KOPEN ALTEA

Order by

Snel en eenvoudig een appartement kopen in Altea in Spanje aan de Costa Blanca. Ons aanbod bestaat uit ruim 35 appartementen met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Onze Spaans en Nederlands sprekende makelaars begeleiden u gratis met het vinden van het huis van uw dromen en verkopen al meer dan 20 jaar appartementen in Altea.

Lees meer

Se han encontrado 10 resultados para su búsqueda.

Appartement en venta en Altea

Triplex  aan de kust in Altea in het gebied van Cap Negret. Dit huis geeft bij binnenkomst het gevoel dat je in een ...

Triplex  aan de kust in Altea in het gebied van Cap Negret. Dit huis geeft bij binnenkomst het gevoel dat je in een rustiek huis (Marokkaans) uit de vorige ...

465 m²
4
5
2.000.000 €
2.000.000 €
465 m²
4
5

Appartement en venta en Altea

Luxe penthouse met spectaculair uitzicht op zee op de 1e lijn van het strand in Altea, Mascarat. Dit penthouse is ideaal...

Luxe penthouse met spectaculair uitzicht op zee op de 1e lijn van het strand in Altea, Mascarat. Dit penthouse is ideaal gelegen en biedt directe toegang tot ...

254 m²
3
4
1.999.000 €
1.999.000 €
254 m²
3
4

Appartement en venta en Altea

Een appartement op de bovenste verdieping (penthouse). Het appartement is gesitueerd in Altea (ALICANTE) in een rustige ...

Een appartement op de bovenste verdieping (penthouse). Het appartement is gesitueerd in Altea (ALICANTE) in een rustige omgeving zonder verkeer. Het grondstuk ...

225 m²
4
4
1.350.000 €
1.350.000 €
225 m²
4
4

Appartement en venta en Altea

Dit is een eerste lijns appartement, confortable en fris, beschikt over 3 slaapkamers, een van hen is met ...

Dit is een eerste lijns appartement, confortable en fris, beschikt over 3 slaapkamers, een van hen is met uitzicht op de zee. Vanuit de woonkamer ...

0 m²
2
3
500.000 €
500.000 €
0 m²
2
3

Voordelen van een appartement kopen in Altea bij Casas Real:

 • Kies uit meer dan 35 appartementen in Altea
 • Onze makelaars spreken zowel Nederlands als Spaans
 • Hulp bij het aanvragen van uw NIE-nummer: het burgerservicenummer van Spanje
 • Al 20 jaar ervaring met appartementen verkopen in Altea

Onze makelaars zorgen voor volledige begeleiding bij het kopen van een appartement in Altea. Of u nu wilt emigreren naar Spanje of het appartement in Altea wil gebruiken als vakantiehuis, wij helpen u met het papierwerk en het vinden van de juiste woning.

 • Gratis advies en begeleiding bij het aankoopproces
 • Juridische en technische hulp bij uw verhuizing naar Spanje
 • Uitgebreide controle op de aan te kopen woning, identiteit van verkopers en papierwerk zoals eigendomsaktes
 • Aanbod van meer dan 3.500 appartementen, villa, finca’s en huizen te koop in Spanje

Naast het woningaanbod op onze website hebben wij ook woningen van 150 andere makelaarskantoren aan de Costa Blanca tot onze beschikking.

Bekijk alle appartementen in Altea

Bekijk het aanbod appartementen in Altea >>

Koop een appartement in Altea

Altea is een pittoreske stad in de provincie Alicante en is gelegen aan de Middellandse Zee. Met ruim 20.000 inwoners is Altea een vrije kleine stad. Door het toerisme in de zomermaanden biedt Altea echter plek aan ongeveer 50.000 mensen. Altea was vroeger een vissersdorpje en is een prachtige plek om vakantie te vieren en om te wonen. Door de diverse barretjes, de schitterende culturele bezienswaardigheden en het prachtige uitzicht op zee is Altea erg populair bij zowel jongeren als ouderen.

Tjeerd Geerts

Contact met makelaar Tjeerd Geerts

Telefoon: + 34 96 112 7585
E-mail: [email protected]

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Altea: gelegen aan de Middellandse Zee.

Altea ligt in de Costa Blanca, direct aan de Middellandse Zee. De gemeente Altea ligt op 50 km ten noordoosten van Alicante en zo’n 100 km ten zuiden van Valencia. Altea telt ruim 20.000 inwoners verspreid over een oppervlakte van 34 m2.

De rijke culturele historie van Altea

Altea is een plaats met verschillende culturele bezienswaardigheden. Zo is nog terug te zien dat de Romeinen zich vroeger hebben gevestigd langs de kust. Pas later vestigde de Moren zich in Altea en werd de Virgen del Consuelo kerk gebouwd met blauw witte koepel. Deze kerk is een echte toeristische trekpleister. Ook de Russisch-orthodoxe kerk Iglesia Ortodoxa Rusa trekt jaarlijks vele bezoekers naar Altea. Andere bezienswaardigheden van Altea zijn:

 • De gezellige oude binnenstad van Altea
 • De prachtige zandstranden aan de Middellandse Zee
 • Altea la Vella: het oudste dorpje van Altea
 • Oude straatjes met witte huisjes uit de tijd van de Moren

Altea: een ontmoetingsplaats voor kunstenaars

In de jaren vijftig en zestig trokken vele kunstenaars, schilders en schrijvers naar Altea. Hierdoor werd Altea tot culture hoofdstad van Valencia bekroond. De diverse kunstwerken die in deze tijd werden gemaakt, zijn nog steeds terug te zien in het straatbeeld van Altea.

Wonen in Altea

Het ultieme vakantiegevoel: dat is wonen in Altea. U baad in comfort en luxe in een van de vele appartementen die wij te koop aanbieden in Altea. Ook veiligheid staat voorop bij het wonen in Altea. Door de veiligheidspoort – waardoor alleen bewoners en bezoekers toegang hebben tot de appartementen – is Altea een zeer veilige plek om te wonen. Daarnaast geniet u het hele jaar door van een heerlijke temperatuur. In de zomer kan de temperatuur flink oplopen en in de winter is Altea vrij zacht. Als u het appartement gebruikt als vakantiehuis, dan is overwinteren in Altea ook een echte aanrader.

Bekijk ook andere woningen in Altea

Villa’s in Altea

Villa’s kopen in Altea

Huizen in Altea

Huizen kopen in Altea

Finca’s in Altea

Finca’s kopen in Altea

Nieuwbouw in Altea

Nieuwbouw kopen in Altea

Maak een afspraak voor een bezichtiging

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen over het kopen van een appartement in Altea of direct een bezichtiging willen plannen, neem dan telefonisch contact op met een van onze makelaars via [email protected].

Search filters