HUIS KOPEN IN BENISSA

Order by

Een huis kopen in Benissa doet u eenvoudig met behulp van onze makelaars. Ontvang bij Casas Real Makelaardij gratis bemiddeling en advies door makelaars met meer dan twintig jaar ervaring in Benissa. In ons ruime aanbod vindt u meer dan 200 prachtige huizen in deze Spaanse plaats. Kies voor een sfeervol appartement als vakantieverblijf of voor een luxe villa om permanent te gaan wonen. Onze makelaars begeleiden u tijdens het hele proces en bij de juridische afhandeling. We regelen onder andere een Spaans burgerservicenummer voor u en onderhouden het contact met onze collega-makelaars ter plaatse. Neem hieronder een kijkje in ons grote aanbod van huizen die te koop staan in Benissa.

Ons aanbod huizen in Benissa

Lees meer

Se han encontrado 46 resultados para su búsqueda.

Villa en venta en Benissa

Spectaculaire moderne villa gelegen in een van de meest gevraagde gebieden tussen Benissa Costa en Calpe. Deze prachtige...

Spectaculaire moderne villa gelegen in een van de meest gevraagde gebieden tussen Benissa Costa en Calpe. Deze prachtige villa is gebouwd  op 3 hoogtes die ...

524 m²
3
6
2.850.000 €
2.850.000 €
524 m²
3
6

Benissa: charmant en uniek dorp

In het noorden van Alicante vindt u een van de oudste dorpjes van de Costa Blanca: Benissa. Het is een prachtige plaats met knusse smalle straatjes en authentieke Spaanse huizen. Ook de Moorse invloeden zijn nog zichtbaar in Benissa, dit geeft het dorp extra uitstraling en sfeer. Aan de kustlijn bevinden zich stranden met helder water en gezellige barretjes. Wanneer u meer het glooiende landschap in trekt, vindt u wijngaarden en bergen. De natuur in Benissa is buitengewoon groen en daarom mag een bezoek aan een van de valleien niet ontbreken tijdens een bezoek aan de regio. U heeft keuze uit verschillende huizen in Benissa. Zowel in het oude dorp als in de valleien staan huizen te koop: authentieke Spaanse huizen en traditionele woonboerderijen, de finca’s.

Weg van de drukte in Benissa

Benissa is geliefd onder toeristen door het gunstige klimaat en de mooie omgeving. Toch word het plaatsje niet overspoeld door toeristen, in Benissa bent u dus echt even weg van de drukte. In de zomer loopt de temperatuur vaak op tot 30 ºC en in het najaar schommelt de temperatuur rond een aangename 20 ºC. Deze Spaanse plaats is daarom de ideale woon- of vakantiebestemming voor mensen die houden van lekker weer, mooie natuur en geweldige architectuur. In het centrum van Benissa springt de kathedraal van La Marina Alta direct in het oog. Deze kathedraal is in de jaren 20 gebouwd in opdracht van de vrijmetselarij. Wandel daarna door de oude geplaveide straatjes en bezoek een van de traditionele Spaanse bars.

Andere huizen in Benissa

Villa’s in Benissa

Villa’s kopen in Benissa

Appartementen in Benissa

Appartementen kopen in Benissa

Finca’s in Benissa

Finca’s kopen in Benissa

Nieuwbouw in Benissa

Nieuwbouw kopen in Benissa

Huis kopen in Benissa? Plan uw bezichtiging

Wilt u meer informatie of wilt u een huis in Benissa met eigen ogen bekijken? Plan dan een bezichtiging met een van onze makelaars; bel naar +34 96 112 75 85 of stuur een e-mail naar [email protected].

Search filters