Huis kopen Javea

Snel en eenvoudig een huis kopen in Javea, een prachtige kleine stad aan de Costa Blanca in Spanje. Kies uit meer dan 225 woningen en profiteer van onze Spaans én Nederlands sprekende makelaars bij het aankopen van uw gewenste woning. Onze makelaars verkopen al meer dan 15 jaar woningen in Javea. Zij bieden u gratis advies en begeleiding bij het aankopen van de woning van uw dromen.

Voordelen van een huis kopen in Javea bij makelaarskantoor Casas Real:

 • Maak uw keuze uit meer dan 225 huizen in Javea
 • Onze makelaars spreken zowel Nederlands als Spaans
 • Hulp bij aanvragen van NIE-nummer en andere officiële documenten
 • Al 7 jaar actief als makelaar in Javea

Wij begeleiden u volledig bij het kopen van een huis in Javea. Van verhuizing van Nederland naar Spanje tot aanvragen van belangrijke documenten. Het maakt niet uit of u gaat emigreren naar Spanje of het huis in Javea gebruikt om te verblijven tijdens uw vakanties.

 • Technische en juridische controle bij uw aan te kopen huis in Spanje
 • Gratis advies en begeleiding bij uw verhuizing
 • Meer dan 3.500 huizen, finca’s, appartementen en villa’s te koop in Spanje

Mocht u tussen ons aanbod geen geschikte woning vinden, dan kunnen we altijd bij onze collega-makelaars terecht. Wij werken samen met meer dan 150 andere makelaarskantoren aan de Costa Blanca. Ook huizen die niet op de Nederlandse markt terechtkomen, behoren tot het aanbod waar u uit kunt kiezen.

Bekijk alle huizen in Javea

Bekijk het aanbod huizen in Javea >>

Over Javea

Javea is een gemeente in de Costa Blanca in Spanje. Javea ligt in Alicante en heeft bijna 30.000 inwoners. Tijdens vakanties is het er echter een stuk drukker door de vele toeristen die Javea bezoeken. Javea is een prachtige plek om te verblijven tijdens de vakanties en een zeer vredige plaats om te wonen. De gezellige winkelstraatjes en terrasjes maken Javea een levendig stadje. Daarnaast beschikt Javea over verschillende stranden met uitzicht op de Middellandse Zee. In de zomer kan er prima gezwommen worden en in de winter is de zee op de juiste temperatuur om ontspannen te pootjebaden. Door het prachtige landschap en het mediterrane klimaat zijn de woningen in Javea erg in trek bij zowel jonge gezinnen als senioren.

Tjeerd Geerts

Contact met makelaar Tjeerd Geerts

Telefoon: + 34 96 112 7585
E-mail: [email protected]

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Javea: een prachtige plaats aan de Spaanse kust

Javea is een kleine stad in de Spaanse provincie Alicante en bevindt zich in de regio Valencia. Javea ligt in de Costa Blanca tussen de kapen Cabo de San Antonio en La Nao. Het voormalige vissersdorpje is te vinden op het meest oostelijke puntje van Spanje. Achter Javea bevindt zich de Montgó berg. Deze berg wordt ook wel Montgó massief genoemd en verbindt de plaatsen Denia en Javea met elkaar.

Geweldige stranden en historische bezienswaardigheden in Javea

In Javea vindt u verschillende historische bezienswaardigheden en prachtige stranden. In het oude centrum zijn nog vele overblijfsels te vinden van de 14e eeuw, toen de piraten Javea bezet hielden. Ook is er een wekelijkse markt op de Plaza de la Constitución. Hier zijn diverse lokale en traditionele producten te vinden. Houd wel rekening met de siësta die de Spanjaarden houden. Een van de diverse mooie stranden van Javea is Playa de la Granadella. Vanaf de baai kunt u genieten van prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Andere bezienswaardigheden in Javea zijn:

 • Het Archeologisch en Etnografische Museum ‘Soler Blasco’
 • De haven waar vroeger rozijnen werden verscheept
 • De zandvlakte van Javea met heerlijk warm zeewater
 • Playa del Arenal met prachtige palmbomen

Wonen in Javea

Javea is een fijne plek om te wonen, met het hele jaar door een heerlijke temperatuur. In de zomermaanden is het er erg warm en in de wintermaanden is de temperatuur aangenaam. In de oude binnenstad zijn veel restaurants en barretjes aanwezig waar u heerlijk kunt eten en drinken. De prachtige stranden maken het plaatje compleet, waardoor het lijkt alsof u elke dag op vakantie bent. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheid om te wonen in Javea en de begeleiding die wij bieden bij het emigreren.

Bekijk ook onze andere huizen in Javea

Villa’s in Javea

Villa’s kopen in Javea

Appartementen in Javea

Appartementen kopen in Javea

Finca’s in Javea

Finca’s kopen in Javea

Nieuwbouw in Javea

Nieuwbouw kopen in Javea

Contact met onze makelaars in Javea

Voor meer informatie over een huis kopen in Javea of het maken van een bezichtiging neemt u contact met ons op via +34 96 112 75 85 of per e-mail via [email protected].