¿Por qué Casas Real?

Casas Real biedt u, naast de directe eigendommen uit haar eigen bestand aan de Costa Blanca ook eigendommen aan van haar collega-makelaars. De meeste van deze makelaars publiceren niet op de Nederlandse markt en is het daarom ook niet mogelijk dat hun portefeuille op één of andere manier de Nederlandse markt bereikt.

Waarom kopen met Casas Real?
Onze consulenten en het management adviseren en begeleiden u bij het kopen van een huis in Spanje van het begin tot het eind.  Daarbij hoort o.a. het aanvragen van het NIE nummer en het controleren van álle juridische en technische aspecten.


Ook al heeft u een woning gezien bij een andere makelaar, wij zullen met de desbetreffende makelaar contact voor u opnemen en als aanspreekpunt blijven fungeren. Ook in dit geval wordt u door ons begeleid bij het aanvragen van het NIE nummer en wordt de woning volledig gecontroleerd.
Deze begeleiding is voor de koper geheel kosteloos. Casas Real wordt betaald uit de door de huiseigenaar betaalde commissies bij de verkoop van het eigendom.  Deze commissie wordt gedeeld tussen Casas Real en de verkopende makelaar. Casas Real werkt altijd met een vast percentage gedeelde commissie dus de uiteindelijke verkoopprijs wordt hierdoor niet beïnvloed.

Het grote voordeel is dat de Casas Real consulenten nooit zullen proberen u een eigendom te "verkopen" of u te beïnvloeden omdat zij niet gelimiteerd zijn tot een eigen bestand. U krijgt een eerlijke, onbevooroordeelde begeleiding bij de aankoop van een eigendom.

In ons werkgebied is Casas Real Makelaars de snelst groeiende makelaar in de regio Costa Blanca. Inmiddels heeft Casas Real meer dan 3.500 villa´s, finca´s, appartementen en commercieel vastgoed te koop, maar ook te huur voor de lange termijn.
Het werkterrein van ons makelaarskantoor beperkt zich niet alleen tot de plaats Altea, maar ook in het gebied met een ruime straal daaromheen is Casas Real goed vertegewoordigd. Casas Real Makelaars is actief aan de Costa Blanca in Albir, Altea, L´Alfaz del Pi, La Nucia, Benissa, , Benidorm, Calpe, Javea, en  Moraira - Teulada.  Casas Real Makelaardij houdt zich bezig met vrijwel alle aspecten van de makelaardij in onroerende zaken, zoals bemiddeling in aan- en verkoop; aan- en verhuur van woningen en bedrijfsonroerend goed, taxaties van woningen en bedrijfsonroerend goed, beheer, nieuwbouw en advisering met betrekking tot onteigening, woningfinancieringen (hypotheken), assurantiën en beleggingen.

Ons kantoor is, gezien ons marktaandeel, het werkgebied, de kantoorlocatie en onze wijze van dienstverlening een uitstekende en solide partner voor samenwerking met u als particulier of ondernemer.