Vender su propiedad


Vandaag de dag speelt internetmarketing een hoofdrol bij het vinden van potentiële klanten voor uw huis. Bij Casas Real hebben wij specialisten op het gebied van internetmarketing in dienst. Voor de verkoop van uw huis gebruiken wij de volgende marketing instrumenten:

Onze eigen websites


Wij beschikken voor ieder land over een specifieke website. casasreal.nl, casasreal.be, casasreal.fr, casaseal.de, casasreal.co.uk en casasreal.com. Onze websites staan goed gepositioneerd in de zoekmachines van de verschillende landen. In Google.nl bijvoorbeeld staan wij in de top 10 voor over 100 populaire zoektermen. Probeert u bijvoorbeeld het woord “makelaar” en een plaats uit door op de onderstaande links te klikken:


Vastgoedportalen


Wij adverteren op de grootste vastgoedportalen in Nederland, Engeland, Duitsland en Spanje.

Internationale Partners


Wij verkopen de door ons opgenomen eigendommen ook via onze internationale partners in Nederland, België, Engeland, Duitsland, Rusland, Noorwegen en Zweden.

Lokale Partners


Op lokaal niveau bieden wij uw eigendom ook aan bij 40 kantoren waarmee wij al jarenlang samenwerken

Lokale advertenties


Wij hebben een eigen flyer in een oplage van 5000 exemplaren die wij iedere twee weken verspreiden. De flyer wordt om de drie maanden opnieuw gedrukt.

Bel nu voor een afspraak


Bel nu met Undine, Cees of Tjeerd voor meer informatie of een afspraak op + 34 96 112 75 85 of stuur een e-mail naar [email protected]