APPARTEMENTEN KOPEN JAVEA

Order by

Snel en betrouwbaar een appartement kopen in Javea. In ons aanbod vindt u meer dan 25 verschillende appartementen. Onze meertalige makelaars spreken zowel Spaans als Nederlands en helpen u gratis bij het vinden van een geschikt appartement. Casas Real Makelaardij is al meer dan 15 jaar actief in Javea en maakt u graag wegwijs in dit prachtige stadje.

Lees meer

Se han encontrado 3 resultados para su búsqueda.

Voordelen van een appartement kopen in Javea bij makelaarskantoor Casas Real:

 • Meer dan 25 appartementen tot uw beschikking in Javea
 • Onze makelaars spreken verschillende talen: zowel Nederlands als Spaans
 • Begeleiding van begin tot eind: o.a. aanvragen van NIE-nummer, het Spaanse burgerservicenummer
 • Meer dan 15 jaar ervaring in Javea

Met de makelaars van Casas Real vindt u altijd een geschikt appartement. Het maakt daarbij niet uit of u een appartement zoekt om permanent te wonen of om te gebruiken als vakantiewoning.

 • Gratis bemiddeling en begeleiding bij een appartement kopen in Altea
 • Gedetailleerde inspectie van woning en papierwerk
 • Hulp bij juridische en technische zaken bij uw verhuizing naar Spanje
 • Ruim aanbod van meer dan 3.500 appartementen, villa’s, finca’s en huizen aan de Spaanse kust

Naast de woningen op onze website beschikken wij ook over appartementen van onze collega-makelaars. Wij werken hiervoor samen met meer dan 150 andere makelaarskantoren in Spanje.

Bekijk alle appartementen in Javea

Bekijk het appartementen in Javea >>

Over Javea

Javea is een voormalig vissersdorpje in de Costa Blanca. Javea bevindt zich in de provincie Alicante en telt ongeveer 30.000 inwoners. In de zomerperiode oogt het in deze kleine stad echter een stuk bevolkter en is Javea een zeer belangrijke toeristische plaats. In de oudere straatjes is doorgaans niet veel te merken van het toerisme en kunt u genieten van de prachtige architectuur en rust. Ook kunt u in Javea genieten van mooie stranden met een diepblauwe zee waarvan de temperatuur altijd aangenaam is.

Tjeerd Geerts

Contact met makelaar Tjeerd Geerts

Telefoon: + 34 96 112 7585
E-mail: [email protected]

Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Javea aan de Costa Blanca

Javea ligt ten noorden van de stad Alicante in de regio Valencia. Javea, ook wel Xàbia genoemd, ligt tussen Calpe en Dénia in. In de buurt van Javea bevinden zich diverse natuurgebieden zoals de berg Montgó. Deze berg – met een hoogte van 753 meter – zorgt ervoor dat slecht weer en wind de kleine stad niet snel bereiken.

Bezienswaardigheden in Javea

In Javea vindt u diverse prachtige stranden zoals het kiezelstrand La Grava en het schitterende Playa del Arsenal. Daarnaast heeft Javea een oude binnenstad met verschillende bezienswaardigheden. De Sant Bartomeu en de Kapel van Santa Anna zijn hier enkele voorbeelden van. In de oude binnenstad zijn tevens nog restanten te vinden van de piraterij. In het centrum worden de beste én meest verse lokale producten verkocht. Deze lokale markt is vanwege de sfeer alleen al een echte aanrader om overheen te lopen.

Andere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken zijn:

 • Het Montgó massief met uitzicht op het eiland Ibiza
 • De oude binnenstad met smalle straatjes en gezellige winkeltjes
 • De Duanes del Mar haven
 • Muntanya: een kiezelstrand met het beste uitzicht op zee

Wonen in Javea

Door het mediterrane klimaat is Javea het hele jaar door een heerlijke plek om te verblijven. Javea heeft een zeer gezellige binnenstad met barretjes en restaurantjes en beschikt over prachtige standen aan de Middellandse zee. Wonen in Javea voelt als een oneindige vakantie. Mocht u er nog niet over uit zijn of u het appartement wil gebruiken om het hele jaar door te wonen of om er te verblijven tijdens de vakanties, dan adviseren onze makelaars u graag over de mogelijkheden. Wij begeleiden u tevens bij uw emigratie van Nederland naar Spanje zodat de verhuizing soepel verloopt.

Bekijk ook andere woningen in Javea

Villa’s in Javea

Villa’s kopen in Javea

Huizen in Javea

Huizen kopen in Javea

Finca’s in Javea

Finca’s kopen in Javea

Nieuwbouw in Javea

Nieuwbouw kopen in Javea

Plan een bezichtiging

Voor meer informatie of het bezichtigen van een appartement in Javea neemt u telefonisch contact op met een van onze makelaars via +34 96 112 75 85 of per e-mail via [email protected].

Search filters